New profile posts

hej Helle!! Dig kender jeg vist slet ikke - håber at komme til det!

venlig hilsen
Karina
Hejsa... næ, det kan jeg jo kun, hvis jeg ser det rigtige sted...he-he. Knus
erstat "god og prof" med helhjertet og amatør - og så er jeg på!!! Ha ha ha :)xen Det er dejligt at lære dig at kende!
Venlig hilsen
Karina
Hejsa Karina

Jo jeg fik skam din besked - jeg er selv temmelig grøn hvad alt det tekniske angår. Jammen så vil jeg da se frem til en god og proff rådgivning - sikken alle de dejlige produkter der ligger på denne side du har fundet. Kender nogle af dem og GLÆDER mig at bestille. Jubiiiii!!!
KH
Linda
Hej Linda!!! Jeg er ikke helt hjemme i dette system endnu, men jeg håber da du får denne besked! Ellers prøver jeg på en anden måde! Det er godt nok ØV at føle sig som en analfabet ud i alt det tekniske!!!
Jeg vil hjælpe dig alt hvad jeg overhovedet kan. Du siger bare til :)xen
Jeg kan ikke forstå hvorfor det bliver så dyrt for dig at handle i USA, husker du at regne portoen med når du handler? Der hvor jeg handler mest er portoen nogle gange lige så dyr som de varer jeg køber, så det skal man jo lige huske. Og ja, told skal jo have deres penge også, men som regel er det ca 20 kr pr glas de tager i afgift - afhængig af hvad man køber. Det er virkelig surt at skulle vente tre måneder på noget man har bestilt, det har jeg ikke prøvet endnu heldigvis, men det kan da heller ikke være meningen det skal tage så lang tid.
Hav det rigtig godt Linda, og tak for dine søde ord om mig. Det varmer min hjerte meget.
Mange venlige hilsner
Karina
Hejsa Karina

Her i det kommende nye år skal jeg lige have lidt vejledning til køb af vitaminer. Jeg har selv tidligere bestilt, både i England men også USA. Når jeg får vitaminer hjem fra USA koster det som regel en formue - og prisen ender oftest med at blive tredobbelt. Nogle gange har jeg også været udsat for at tolden beslaglagde dem - så kunne der gå helt op til 3 mdr inden at jeg fik dem - træls - nå men jeg håber at vi lige kan snakkes ved en gang i starten af det nye år. Jeg har gået uden indkomst i ca et år og har som sagt ikke en rød fregne. Men men - jeg starter fleksjob op her den 1 dec. og så kommer der lidt i kassen igen - jubiii - så skal der powershoppes - he he.

Dejligt at stifte bekendtskab med sådan en ildsjæl som dig
Knus
Linda
Tag lige et kig på linket til mailen. Jeg tror ikke, det virker:

"Denne forening og hjemmesiden paku.dk ser ud til at være forsvundet fra Jordens overflade og fra Internettet.

Er der nogen, der ved noget... skriv venligst til os HER!"

Anne
Hej

Ja jeg er ny så det går ikke så hurgtigt - kegler stadig lidt rundt. Er helt høj af al den tilgængelig viden. Jubiii
Admin - jeg var for hurtig på aftrækkeren. I stedet for at trykke på "vis udkast", fik jeg sendt indlægget af sted uden at få læst korrektur. Det drejer sig om indlægget "Noget om alder" i gruppen Løst og fast".

Vil du være sød og gøre teksten i mit indlæg større samt lave et linjeskift ved nyt afsnit?

Anne :smi055
Back
Top