Viser resultater 1 til 5 af 5
 1. #1
  Registreringsdato
  Feb 2005
  Indlæg
  3,809

  Standard Er du ved at blive udbrændt?

  Er du ved at blive udbrændt?

  Af Carsten Vagn-Hansen

  Er du træt, føler du dig jaget, bliver du frustreret af småting og ligegyldige hændelser, tænker du negativt om dine medarbejdere, konen og ungerne? Er du ligeglad med, hvordan det går, bare det går?

  Står du stille fagligt, gider du ikke gå til selv de vigtige møder, isolerer du dig fra kollegerne?

  Føler du dig deprimeret, har du ondt i maven, hjertebanken, muskelsmerter, har du mistet lysten til sex? Laver du dårligt arbejde, er begyndt at småsvindle for at dække over ting, du burde have lavet bedre?

  Er familien ved at vantrives, når du er hjemme? Glemmer du at snakke med dem og at give dem et knus? Kan du ikke tåle, at børnene larmer? Er du ved at komme ud i misbrug af piller, sprut og cigaretter? Har du haft tanker om, at livet ikke er værd at leve?

  SÅ ER DET PÅ TIDE AT TÆNKE OVER HVORFOR!

  Hvad er grunden?

  Føler du et for stort tidspres ‑ og har du ikke positive forventninger til, at det bliver bedre? Har du overarbejde hele tiden? Er der problemer i samarbejdet med alle de andre, både over og under dig?

  Er ledelsen for dårlig, og sker der forskelsbehandling af dig og andre? Forventer ledelsen for meget af dig, uden at bakke dig op og støtte dig?

  Har du ikke mulighed for at leve op til dine egne idealer vedrørende kvalitet i arbejdet og kommunikationen med andre?

  SÅ ER DET HER,DU SKAL SØGE EFTER ÅRSAGEN!

  Gør du det i tide, er der håb for både dig,familien og jobbet.

  Stress
  Sundhed er svulmende livskraft, livsmod, livslyst og livsglæde. Det er at ha' det godt med sin krop, sit sind, sine medmennesker, sin kultur, sit arbejde og sin sjæl. Du bør kunne føle, at du har et godt livsgrundlag, og at det ikke er tilfældigheder, der styrer din tilværelse.

  Selvfølgelig vil vi alle helst være sunde, men i den forjagede og materialistiske tid, vi lever i og selv gør den til, kan vi ikke undgå at blive udsat for negativ stress, for psykiske, legemlige og sociale belastninger. Er disse mere voldsomme, bliver vi kastet ud i kriser, hvis vores bærekraft er for lille. Er de vedvarende, og føler vi, at vi er magtesløse overfor dem, bliver vi let udbrændte.

  Stress kan ikke undværes. Det er det, der får folk til at præstere noget, til at holde sig igang, beskytte familien og få klaret de mest presserende problemer. Det stimulerer og aktiverer. Men begynder der at komme legemlige eller psykiske symptomer, det englænderne kalder distress, så er det tegn på, at belastningerne overstiger bærekraften.

  Typiske stress-symptomer er rastløshed og angst, problemer med at huske og koncentrere sig, problemer med at falde i søvn og mareridt om natten. Muskelømhed, tænderskæren og spændingshovedpine. Træthed, der oftest skyldes psykosociale belastninger. Desuden symptomer fra maven.

  Lad være med at ignorere dine symptomer på stress. Det er din røde advarselslampe, der er blevet tændt, fordi du er på en farlig kurs. Bruger du beroligende tabletter eller alkohol, lægger du en sten på din sikkerhedsventil og risikerer en eksplosion.

  Kommer der kraftige symptomer på stress, udover en kortere periode, så er det på tide at overveje din livssituation. Er det, du arbejder med, tilstrækkelig værdifuldt til at sætte helbred og familie over styr for? Hvad er der egentlig galt? Hvad kan du gøre?

  Hold mørkning
  Sørg for at tanke op med glæder og trivsel i din fritid. Og tag dig tid til den. Ikke mindst skal der være tid til familien. Hold mørkning hver dag med dem, fx ved at gå en tur sammen, spille ludo sammen eller bare sidde og snakke om, hvad hver især har haft af oplevelser og glæder dagen igennem. Tænk over, hvad du gerne vil huske med glæde fra den dag, der er ved at være slut.

  Lær at sige nej med glæde!
  Danskere er sådan skruet sammen, at vi har meget svært ved at sige nej, hvis vi bliver bedt om at gøre noget, arbejde over, tage arbejde med hjem. Siger vi alligevel nej, så ødelægger vi vores fritid med at tænke på, at vi måske alligevel skulle have sagt ja. Ungerne mærker også klart, hvis man tænker på sit arbejde, når man er sammen med dem.

  Hver gang, du har sagt nej og haft en fornuftig grund til det, fx at du vil glæde dig selv og din familie på en eller anden måde, så sig nej og glæd dig over, at du har skabt positive muligheder for trivsel for dig og dine. Danskerne er arbejdsnarkomaner. De har deres arbejde, fritidsarbejde, deres sorte arbejde og deres måneskinsarbejde! Så hvornår bliver der tid til at lege, at elske, at læse, til familien og vennerne?

  Styr dit liv ‑ også dit arbejde!
  Planlæg din dag, så du kender dine mål. Skriv ned, prioritér og arbejd dig gennem listen. Det går langt lettere, end du tror. Det værste stress kommer, når man ikke kan overskue alle sine opgaver.

  Giv ikke efter for urimelige krav!
  Hvis du gør et godt stykke arbejde, er rimeligt venlig og samarbejdsvillig, så kan du godt tillade dig at stå fast på kravet om rimelige arbejdsvilkår. Chefen kan aldrig være sikker på, at alle dem, der står uden for døren og venter på dit job, er lige så gode til det, som du er. Så du skal ikke være bange for at blive fyret. Tværtimod skaber det respekt om dig, at du kan markere dig og ikke finder dig i urimeligheder.

  Vis dine kolleger (og ansatte), at du også kan være svag! At du ikke kun er professionel og lavet af rustfrit stål, men at du også er et menneske. Snak med dem.

  Håb på interkollegial omsorg og din leders indfølingsevne!

  Bed selv om hjælp. Ved at bede et andet menneske om hjælp giver du det menneske en gave. Du giver det din tillid og siger:"Jeg har brug for dig, du er et værdifuldt menneske for mig" (Sartre). Man bliver glad for dem, man får lov til at hjælpe.

  Håb på påskønnelse / anerkendelse af dit arbejde!
  Hvis du har udført et godt stykke arbejde, og ingen skønner på det, så er det måske et forkert sted du arbejder. Eller du har får dårlig en chef. Påskøn selv de mennesker, du arbejder sammen med. Husk, du er selv en vigtig del af det psykiske arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

  Lær at plukke blomster!
  Da Hippocrates' kone var blevet træt af sin (udbrændte?) mand, fik hun det råd at lære ham at plukke blomster. For at kunne plukke blomster, er man nødt til at bevæge sig ud i naturen, "den store læge", hvorved man får motion. Man får øje for naturens skønhed, ro i sindet, glæde ved at finde og plukke blomsterne. Og man kan så få glæde ved at forære blomsterne til nogen, der ikke selv kan komme ud og plukke.

  Også i overført betydning skal man lære at plukke blomster. Fx ved at kunne tage imod ros uden at træde sig selv over tæerne og blive forlegen ved det. Mange, især kvinder, har så lidt selvtillid, at de ikke føler, at de har lov til at glæde sig over ros. Selvaccept er vigtig. "Du skal elske din næste som dig selv". Men selvfølgelig ikke stå dagen lang foran spejlet og elske dig selv.

  Til slut ‑ vær ikke bange for at dumme dig!

  Det er kun et problem, hvis du ikke vil indrømme det.

  Få et godt grin sammen med kolleger og ansatte. Humor er et utrolig godt lægemiddel og er med til at bevare din arbejdsglæde.

  Træk vejret dybt tre gange og SMIL!

  http://www.dr.dk/p4/sundhed/manus/uge5.shtml

 2. #2
  Registreringsdato
  Jun 2005
  Alder
  72
  Indlæg
  557

  Standard Re: Er du ved at blive udbrændt?

  Lær at plukke blomster!
  Da Hippocrates' kone var blevet træt af sin (udbrændte?) mand, fik hun det råd at lære ham at plukke blomster. For at kunne plukke blomster, er man nødt til at bevæge sig ud i naturen, "den store læge", hvorved man får motion. Man får øje for naturens skønhed, ro i sindet, glæde ved at finde og plukke blomsterne. Og man kan så få glæde ved at forære blomsterne til nogen, der ikke selv kan komme ud og plukke.

  Også i overført betydning skal man lære at plukke blomster. Fx ved at kunne tage imod ros uden at træde sig selv over tæerne og blive forlegen ved det. Mange, især kvinder, har så lidt selvtillid, at de ikke føler, at de har lov til at glæde sig over ros. Selvaccept er vigtig. "Du skal elske din næste som dig selv". Men selvfølgelig ikke stå dagen lang foran spejlet og elske dig selv.
  Det lyder meget fint og er så absolut værd at følge. Der er dog ikke altid, at alle disse råd og anvisninger virker og man vender vrangen ud på sig selv.... uden at noget hjælper. Så er tiden inde til at tænke nyt og tænke på andet, end de sædvanlige forhold, vi har lært - medfører og forårsager udbrændthed....

  Tænk nyt!

  Tænk: stofskifte!
  • Som kronisk syg gennem en menneskealder, svigtet af læger, genvandt jeg helbredet det seneste årti, alene takket være fremragende medicinsk forskning, lægerne ikke har tid til at læse, og lære af. På denne hjemmeside står jeg for formidling af viden/videnskab, jeg høstede og lærte af på min vej tilbage til livet.
  • Jeg er ikke en fan af alternativ medicin, jeg kun undtagelsesvis henviser til, men jeg er ikke fanatisk og kan skelne mellem fup og guld. Lægen Carsten Vagn-Hansen er afgjort guld, lige som hans beskedne hjemmeside. Om de fleste af hans bøger og pjecer kan man læse her.
  • Er du ramt af lavt stofskifte, som syg eller pårørende - besøg vores "stofskifte-butik" (ikke webshop) og vores anden hjemmeside, det norske Forum For Stoffskiftesykdommer der byder på hundredtusinder personlige beretninger, et utal af norske og danske stofskiftesyge har betroet hinanden gennem mange år. Bemærk dog, at vores norske forum har afviklet brugeraktiviteter, og ikke længere optager nye brugere.

 3. #3
  Registreringsdato
  Jun 2005
  Alder
  72
  Indlæg
  557

  Standard Re: Er du ved at blive udbrændt?

  Citer Oprindeligt indsendt af Tante Ana Se indlæg
  Tænk nyt!

  Tænk: stofskifte!
  Utbrändhet ofta sköldkörtelfel

  Av TT

  Först publicerad: 25 juli 2008 09:31
  Senast uppdaterad: 25 juli 2008 09:31


  Många kroniskt trötta, i folkmun utbrända, kan lida av kronisk sköldkörtelinflammation. Forskare konstaterar att detta är något som ofta missas inom primärvården.

  STOCKHOLM. Den 69-årige Bo Wikland, som är verksam i Stockholm, har forskat i ämnet i drygt tio år. I en studie som han och två cytologer gjort deltog 200 patienter som varit sjukskrivna mer än ett år för kronisk trötthet. De undersöktes med vanliga blodprover samt finnålspunktion av sköldkörteln (vävnadsprover togs). Av gruppen, som till största del utgjordes av kvinnor, hade 40 procent en kronisk inflammation i sin sköldkörtel.

  – Vi är rätt övertygade om att många personer som lider av kronisk trötthet i grund och botten har en sköldkörtelåkomma, säger Bo Wikland.

  Gunilla Grönvall från Stockholm led i många år av sin odiagnostiserade hälsoproblem. Under sex års tid sökte hon vård vid många tillfällen utan resultat. Överallt diagnostiserades hennes sköldkörtel som frisk. Lösningen kom när hon kom i kontakt med Bo Wikland och en finnålspunktion gjordes. Därefter behandlades hon med sköldkörtelmedicin och efter ett år var hon helt frisk.

  Trots att Bo Wiklands studie publicerades redan 2001 i medicintidskriften The Lancet har hans rön inte slagit igenom inom svensk sjukvård.

  – I Sverige verkar det som att om en läkare kommer med nya rön som inte står i skolboken så är det kalla handen. Det är ju inte klokt att man själv ska behöva leta reda på en läkare som förstår ens situation, säger Gunilla Grönvall.

  Mycket i kroppen är beroende av sköldkörteln och mest beroende är hjärnan. Vanliga symptom på sköldkörtelåkommor är ständig trötthet, depressioner, migrän, problem med magen med mera.

  Alexander Perski, docent och stressforskare vid Stressmottagningen på Karolinska institutet i Stockholm, menar att det är logiskt att sköldkörteln kan vara en del av kronisk trötthet.

  – Vi har själva inte gjort några sköldkörtelprover på mottagningen men vi har noterat att många patienter som kommer till oss har problem med sin sköldkörtel.

  En förklaring till att så få finnålspunktioner görs är bristen på cytologer. Provtagningarna kräver också att cytologen har lång erfarenhet eftersom proverna är svåra att ta.

  – Man skulle önska att finnålscytologin blev mer allmän. Vår erfarenhet är att med hjälp av den här fördjupade diagnostiken kan många oupptäckta fall diagnostiseras, säger Bo Wikland.

  Kilde: Sydsvenskan.se

  Dansk oversættelse (efter bedste evne) i næste indlæg.
  • Som kronisk syg gennem en menneskealder, svigtet af læger, genvandt jeg helbredet det seneste årti, alene takket være fremragende medicinsk forskning, lægerne ikke har tid til at læse, og lære af. På denne hjemmeside står jeg for formidling af viden/videnskab, jeg høstede og lærte af på min vej tilbage til livet.
  • Jeg er ikke en fan af alternativ medicin, jeg kun undtagelsesvis henviser til, men jeg er ikke fanatisk og kan skelne mellem fup og guld. Lægen Carsten Vagn-Hansen er afgjort guld, lige som hans beskedne hjemmeside. Om de fleste af hans bøger og pjecer kan man læse her.
  • Er du ramt af lavt stofskifte, som syg eller pårørende - besøg vores "stofskifte-butik" (ikke webshop) og vores anden hjemmeside, det norske Forum For Stoffskiftesykdommer der byder på hundredtusinder personlige beretninger, et utal af norske og danske stofskiftesyge har betroet hinanden gennem mange år. Bemærk dog, at vores norske forum har afviklet brugeraktiviteter, og ikke længere optager nye brugere.

 4. #4
  Registreringsdato
  Jun 2005
  Alder
  72
  Indlæg
  557

  Standard Re: Er du ved at blive udbrændt?

  Udbrændthed ofte en følge af en funktionsfejl i skjoldbruskkirtlen

  Mange kronisk trætte mennesker, i folkemunde kaldt for udbrændte, kan i virkeligheden lide af en kronisk betændelse (autoimmun) i skjoldbruskkirtlen. Forskere må konstatere, at dette er en sygdom, der kun alt for ofte overses af de praktiserende og speciallæger.

  STOCKHOLM. Den 69-årige dr. Bo Wikland har forsket i emnet i snart ti år inkl. en undersøgelse gennemført i samarbejde med to cytologer (specialister i cellelære/red.) og med deltagelse af 200 patienter, der har været sygemeldte i mere end et år pga. kronisk træthed. Disse patienter blev undersøgt ved almindelige blodprøver og ved en finnålspunktur og udtagelse af vævsprøver fra skjoldbruskkirtlen ( Finnålsaspirationscytologi (FNAC)/red.).

  Af hele gruppen, hvoraf den største del var kvinder, havde 40% en kronisk inflamation (autoimmun betændelse/red.) i deres skjoldbruskkirtel.

  - Vi er overbeviste om at mange mennesker, der lider af en kronisk træthed - i bund og grund har en sygdom i skjoldbruskkirtlen, sige Bo Wikland.

  Gunilla Grönvall fra Stockholm havde i mange år haft helbredsproblemer, uden en diagnose. Gennem 6 år søgte hun forgæves, gang på gang lægehjælp. Alle steder og hos alle læger diagnosticeredes hendes skjoldbruskkirtel som fulkomment rask. Løsningen kom først, da hun kom i forbindelse med dr. Bo Wikland og der blev udført en finnålspunktur. Derefter blev hun behandlet med skjoldbruskkirtelhormon og efter et år var hun helbredt.

  På trods af, at dr. Bo Wiklands forskningsresultater var offentliggjort i den anerkendte medicinske tidsskrift The Lancet så tidligt som i 2001 - har hans budskab ikke slået igennem i den svenske sundhedsvæsen.

  - Det virker som om, i Sverige, at når en læge kommer med ny lærdom og metoder, der ikke findes i de skolebøger de øvrige læger har benyttet under deres studietid - får den pågældende læge og hans nye visdom - en kold skulder. Det er jo ikke rigtig klogt, at en patient skal selv søge, lede og finde en læge, der er i stand til at forstå ens situation, siger Gunilla Grönvall.

  Hele menneskekroppen er påvirket og afhængig af skjoldbruskkirtlen - og det organ, der mest påvirket af skjoldbruskkirtlens tilstand er hjernen. De mest almindelige symptomer på svaghed eller sygdom i skjoldbruskkirtlen er vedværende træthed, depressioner, migræne, fordøjelsesproblemer m.m.

  Alexander Perski, docent og stressforsker ved Stressklinikken på Karolinska Institutet i Stockholm mener, at det er kun logisk at kronisk træthed betinges af skjoldbruskkirtel.

  - Vi har ikke selv foretaget skjoldbruskkirtelprøver hos os, men vi har noteret os, at mange patienter der kommer til os med stressproblemer, har også problemer med deres skjoldbruskkirtel, siger Alexander Perski.

  Som en forklaring på at der udføres så få finnålspunkturer, fremhæves mangel på cytologer. Udtagelse af prøver kræver også, at cytologerne skal være erfarne og rutinerede, idet finnålsprøvetagningerne er svære at udføre.

  Vi burde ønske (kræve/red.), at finnålscytologi blev mere almindelig og udbredt. Vores erfaringer er, at med hjælp fra netop finnålscytologi ville mange, hidtil uopdagede (og skæbnesvangre/red.) kunne diagnosticeres, siger dr. Bo Wikland.

  **********

  "Finnålsaspirationscytologi (FNAC) er en hurtig, nem, billig og praktisk talt risikofri metode til vurdering af suspekte processer i forskellige organer", men det ser ud til, at vi mangler dygtige fagfolk til at foretage og vurdere disse undersøgelser.....

  Det ser ud til, at her gemmer sig et redskab til effektivt at nedbringe summen af sygemeldinger, invaliditet og et spildt liv.... samt ikke mindst - dette nu så højlydt efterlyste effektive "gråguld" på arbejdsmarkedet - ville være en smal sag at opnå, hvis ikke så mange mennesker gik i forfald i UTIDE af en uopdaget og ubehandlet sygdom i skjoldbruskkirtlen!


  Hvornår fatter I alle, at skjoldbruskkirtlen er det organ, der er det VIGTIGSTE værn mod tabet af helbredet OG mod et socialt, sjæleligt forfald?!

  Alle hjernens og kroppens funktioner er afhængige af, at skjoldbruskkirtel fungerer ordentligt!!

  Det er IKKE muligt, at opretholde helbred, livskvalitet og arbejdsduelighed uden en samvittighedsfuld, individuelt tilpasset behandling af sygdomstilstande i skjoldbruskkirtlen!!

  Det er patienten, patientens tilstand, patienters beskrivelser af deres hverdag og problemer med opretholdelsen af en normalt livsførelse - der skal anerkendes som et gyldigt udgangspunkt for en endokrinolog!!

  Blodprøver!? TSH?? De enfoldige blodprøver, de "overser" alligevel så mange syge, at det er en alvorlig lægefejl, alene at bygge sin vurdering op på dem!!

  Praktiserende læger og endokrinologer savner i den grad RESPEKTEN for denne vigtigste kirtel, hvis udforskning i sin tid SKABTE endokrinologi. Læs om det HER!!

  Fat det dog, læger!!
  Mere relateret læsestof....
  • Som kronisk syg gennem en menneskealder, svigtet af læger, genvandt jeg helbredet det seneste årti, alene takket være fremragende medicinsk forskning, lægerne ikke har tid til at læse, og lære af. På denne hjemmeside står jeg for formidling af viden/videnskab, jeg høstede og lærte af på min vej tilbage til livet.
  • Jeg er ikke en fan af alternativ medicin, jeg kun undtagelsesvis henviser til, men jeg er ikke fanatisk og kan skelne mellem fup og guld. Lægen Carsten Vagn-Hansen er afgjort guld, lige som hans beskedne hjemmeside. Om de fleste af hans bøger og pjecer kan man læse her.
  • Er du ramt af lavt stofskifte, som syg eller pårørende - besøg vores "stofskifte-butik" (ikke webshop) og vores anden hjemmeside, det norske Forum For Stoffskiftesykdommer der byder på hundredtusinder personlige beretninger, et utal af norske og danske stofskiftesyge har betroet hinanden gennem mange år. Bemærk dog, at vores norske forum har afviklet brugeraktiviteter, og ikke længere optager nye brugere.

 5. #5
  Registreringsdato
  Jan 2006
  Lokation
  Sjælland
  Alder
  56
  Indlæg
  677

  Standard Re: Er du ved at blive udbrændt?

  Jeg vil prøve at tage den her artikel med til min læge på onsdag og se om jeg kan få hende til at læse den og ellers vil jeg prøve at se om jeg kan finde en privat klinik der kan udføre de test og ikke mindst se hvad det koster at få lavet testen ...


  Jeg syntes når jeg sidder og læser her at der er så mange muligheder, der er uprøvet , men samtidig så ved jeg altså også at man meget nemt kommer til at stå tilbage som en hypokonder i systemet hvis man kommer med for mange forslag...

  Og det ved jeg altså jeg har selv kæmpet for at få dem til at tage netop skjoldbugskirtlen alvorlig...

  jeg har feks aldrig haft fordøjelses problemer , men det er kommet til her det sidste halve år ergo er det kun sådan sporadisk nævnt i mine lægepapir ...

  Så forstil jer at man kommer til lægen siger jeg har altså også fordøjelses problemer aflevere sådan en artikel som denne og så siger , kan jeg få en finnålpunktur

  Jeg ved i hvertfald at mine læger ville gå bagom dansen ved sådan en besked he he

  jeg ville med det samme få at vide at man kan få mange symptomer ved at læse om dem...

  men samtidig så er både jeg og min krop derhenne hvor vi meget gerne vil have at de læger begynder at få fingeren ud af en vis legmes del og tager det her lidt mere seriøst...


  Jeg bliver hele tiden proppet med de d vitaminer , når jeg har fået mange nok på kort tid så er mit d vitamin tal oppe og jeg kan for en kort tid fungere uden at sove ti gange på en dag, jeg kan en kort tid gå på mine fødder uden at hvert skridt gør ondt... så stopper man behandlingen og vupti så er jeg tilbage uden d vitamin igen...

  samtidig mener de at det ikke kun kan være d vitamin og det er jo fint nok ... så de undersøger for fib .. og samtidig finder jeg ud af at den de vil sende mig til er en der ikke tror på fib (hvorfor er det så at jeg skal derhen) hvis de tror at det er fib...

  jeg tror at læger generelt glemmer at sætte sig ned og kigge på en helhed... jeg kan i hvert fald se en tråd igennem mit liv de sidste mange år ....

  og kors hvor kunne jeg godt tænke mig at de prøvede at se den samme tråd når jeg nu kan vise dem den ...

  feks ringede min advokat (har en sag kørende på 6 år om skimmelsvamp i boligen jeg boede i før ) han skulle bruge en udtale fra embedslægen som han mente jeg havde en kopi af og som han ikke kunne finde .... Jeg havde den og sendte den til ham og kunne her konstatere at den er skrevet helt tilbage til 98 trods at alle læger mener at mine problemer starter i 2000....

  Min bror har de samme problemer med sit vitamin tal som jeg , og han går hos nogen andre specialister...men hvorfor er det mon at læger ikke kan finde ud af lige og ringe til hinanden og sige .. hvad mener du og jeg har obseveret osv...

  Min brors problematik bliver grebet an på en anden måde end min .. vi går begge til kontrol med sukkersyge ,, men hvor mine tal efter sigende ligger lige på vippen til en diabetes 1 så har min bror allerede diabetes 2 ... mit hjerte fejler ikke noget han havde et hjertetilfælde i 2006 mit kosterol tal er fint hans er for højt ...

  Men i bund og grund har vi begge så meget til fælles en far der er død af noget som de godt mener kan være vitaminmangel , og det at vores d vitamin ikke kan komme op... tænk sig hvis hans specialister og mine specialister satte sig ned og talte sammen... så kunne det jo tænkes at fire hovder tænkte bedre end et , men nej nej det gør man ikke i dk .. for man skal ikke risikere at man kommer frem til noget og den anden læge kan snuppe æren for det , skide være med patienten...

  Jeg vil med det her bare sige , at jeg følger alle jeres artikler nøje og engang imellem prøver jeg at nå min læge (og jeg har altså en af de bedre) men i bund og grund så strander det hele på at jeg ved det , jeg læser det men indtil jeg vinder den store lottogevinst er der mange undersøgelser som jeg selv mener vil kunne hjælpe mig om ikke andet så for at eliminere nogen muligheder , ikke kan lade sig praktisere for vores danske lægestand ved bedre :twisted:

Bookmarks

Regler for indlæg

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  

Log ind

Log ind