Massive kampagner gennemføres for tiden, for at fremme anvendelsen af midlet til "ånde-forbedring" SB12.

Vær opmærksom hvad SB12 indeholder. Bl.a. indeholder SB12 klorhexidin, som ingen steder indenfor sundhedsvæsen anbefales til indvortes permanent brug. Man kender ikke langtidsvirkninger af klorhexidin optaget i kroppen gennem mundens slimhinder. Denne optagelses-vej er meget mere direkte og ført udenom kroppens neutraliserende organ - leveren, og derfor indgår klorhexidin i den direkte kemikalieomsætning, med ukendt virkning til følge. Desuden misfarves tænderne af et vedværende forbrug af klorhexidin - til glæde for tandplejernes og tandlægernes lommer, idet denne misfarvning kan kun fjernes gennem regelmæssig tandrensning.

Man må gøre sig klar og spørge sig selv - om en "frisk" ånde er værd at tage en helbredsrisiko for.

Noget andet - fudstændig overflødigt i denne sammenhæng er - FLUOR. SB12 indeholder fluor! Hvorfor skulle et mundskyllemiddel indeholde fluor - er en gåde for mange. De fleste mennesker får mere end rigeligt med fluor i deres tandpasta... Selv et molekyle af fluor er mere end nogen levende organisme har godt af.

Fluor er giftigt og påvirker IKKE tandsundheden i positiv retning. Det er en skrone og en fantasi formidlet af tandplejere og tandlæger, præcis som de gjorde i forhold til kviksølv-amalgam, og som nu er afsløret som sundhedsskadeligt, med skæbnesvangre helbredsskader til følge. Alligevel findes fortsat tandsundhedspersonale, som anbefaler og tager kviksølv (og fluor) til forsvar. Og dette på trods af et utal af videnskabelige efterretninger, som afslører at fluorindtagelse i den vestlige verden stå bag adskillige kroniske tilstande inkl. ødelæggelse af skjoldbruskkirtler = stofskiftesygdomme.

Fluor har intet at skaffe i vores mund!

Hverken i tandpasta eller mundskyllemidler! Eller som tabletter til børn, eller fluor-lak hos tandlægen! Eller i SB12!

Fluor har intet at skaffe i vores mund!

Heller ikke som tilsætning i SB12 - endda til en ublu pris at betale for, frivilligt, at pådrage sig en helbredsrisiko. Bliv klogere!

Om fluorets indvirkning på skjoldbruskkirtel: Jod og stofskifte ( og fluor )

Om fluor generelt: Fluor tilsat salt, mælk og drikkevandet....

Om fluor og tandlæger: 800.000 danskere sjofler tandlægen og Tandlæger

Jeg har brugt i perioder, også til barn - trods indhold af alkohol - den kradse Listerine. Men kun den "gule"! De andre tre - Coolmint, Freshmint og Fluoride indeholder også fluor!

Dog er vores behov for et mundskyllemiddel ophørt fuldstændig efter at vi er begyndt bruge 100% fluorfri "Verdens bedste tandpasta" 2-3 gange dagligt. Efter 4 år uden fluor - fortsat ingen huller i tænderne og et friskt ånde.... alligevelLæs mere om fluor -> her!