Viser resultater 1 til 7 af 7
 1. #1
  Registreringsdato
  Nov 2006
  Lokation
  Sjælland, DK
  Alder
  70
  Indlæg
  423

  Icon3 Broda O. Barnes - en bog om lavt stofskifte


  Alle I, som kommer her og søger efter informationer er I, som ikke mærker en rimelig bedring under den behandling for lavt stofskifte (hypothyreose) I modtager. Derimod de, som er blevet godt hjulpet af de gænse behandlinger - de kommer ikke her. Det har de ingen grund til.

  Det er for dem, der har grund til, fortsat at lede efter hjælp - at jeg gerne vil formidle en beretning om en hengiven læge, som brugte hele sit liv på at opklare hypothyreosens gåde og jeg må erkende, at på trods af, at han var født i 1904 og forlod denne jammerdal i 1988 - er han nået enormt meget længere mod gådens løsning, end den "moderne" medicin magter.

  Der er megen trøst at hente i at kende til lægen Broda Otto Barnes og hans arbejde med at udforske sygdommen hypothyreose. Og selv om dette hjælper ikke os i praksis, fordi vi er prisgivet en helt anden type læger, som hellere læser laboratorietal end anvender den kliniske metode i deres arbejde med patienter - er det alligevel stort, at kunne se sort på hvidt, at vi er ikke hypokondere, men at det kun er vores læger, der er naive og uvidende, idet de hellere støtter om hinanden og medicinalindustrien, end de støtter om deres patienter.

  Derimod Broda Otto Barnes?.... Ja, det er en helt anden historie. Gudskelov!  Broda Otto Barnes (1.04.1904 - 1.11.1988 ) var en amerikansk læge, som havde opnået en stor ekspertise i diagnosticering og behandling af lavt stofskifte (hypothyreose). Han tilbragte mere end 50 år af sit liv med forskning og behandling af endokrine sygdomme og har specialiseret sig særlig i skjoldbruskkirtel-sygdomme.

  Barnes er krediteret for flere, vigtige opdagelser indenfor kendskab til og behandling af dysfunktioner i skjoldbruskkirtlen. Disse omfatter:

  1. Udvikling af en enkel diagnostisk test for at kunne konstatere lavt stofskifte.

  2. Afsløre og påvise blodprøvernes utilstrækkelighed, hvilket bidrager til en højst forekomst af uopdaget lavt stofskifte.

  3. Påvise lægemidlers (indeholdende skjoldbruskkirtelekstrakt af animalsk oprindelse) overlegenhed i behandling af hypothyreose.

  4. Påvise og bevise, at ubehandlet/underbehandlet lavt stofskifte er årsag til andre kroniske sygdomme, herunder hjertesygdomme.

  Barnes' metoder blev aldrig bredt accepteret af mainstream lægestand, men alligevel bliver de anvendt af flere og flere læger, der fortsætter hans arbejde.
  Tak for at du viser mig tillid og læser mit indlæg. Jeg håber, at mine indlæg kan hjælpe med at bevare håbet om bedring.
  Jeg har studeret lavt stofskifte og behandling med "naturlig thyroid" på fuldtid siden 2005. Jeg skriver selv de fleste af mine tekster, på baggrund af kilder arkiveret i respekterede, konventionel-medicinske databaser.
  Kommentarer er desværre lukket p.g.a. spam, men du kan kommentere i alle emner i "Stofskifte-butikken" ved at benytte Kontakt os.

  © Til Stofskiftesupport.dk: undlad venligst at "låne" vores tekster. Læs venligst om vores Ophavsret og Copyright.
  Alle, der ønsker et indblik i menneskelivet med stofskiftesygdom - er velkommen til at læse i over hundrede tusinde af personlige indlæg på vores anden hjemmeside - Forum for Stoffskiftesykdommer i Norge.

 2. #2
  Registreringsdato
  Nov 2006
  Lokation
  Sjælland, DK
  Alder
  70
  Indlæg
  423

  Icon3 Re: Dr. Broda Otto Barnes - om Lavt Stofskifte


  Dr. Broda Otto Barnes
  Diagnose af hypothyreose - Basal Body Temperature


  Måske Barnes' mest berømte forskningsresultat var opfindelsen af en diagnostisk test for thyreoidea-funktion, nu kendt som "Barnes Basal Body Temperatur Test". Denne prøve udføres ved at placere et termometer i armhule i 10 minutter umiddelbart efter at man vågner om morgenen. Man skal IKKE på toilettet først, eller have et tår vand, eller noget som helst andet. Man tager sin temperatur først og efter 10 minutter (uaset, at et digital termometer havde "ringet" før) skriver man tallet ned på et stykke papir.

  Dette gentager man i tre dage og på den tredje dag lægger man alle måleresultater sammen og dividerer man med 3 (antal testdage).

  Et resultat, som viser et gennemsnit på 36,6 C (97.8F) eller derunder, indikerer kraftigt iflg. Barnes, at der er tale om hypothyreose, især når hypothyroid-symptomer er til stede.

  Derimod et gennemsnit resultat, der viser kropstemperatur over 36,8 C (98.2F) er vejledende for en kraftig mistanke om hyperthyreose = for højt stofskifte.

  Menstruerende kvinder skal påbegynde denne test først på 2. til 4. dag i deres menstruationscyklus.  (Skemaet Basal Body Temperature kan downloades nederst i dette indlæg)

  Tilrettelæggelsen af forsøget blev offentliggjort i Journal of American Medical Association (JAMA) i august i 1942 ( "Basal Temperatur vs Basal Metabolism"), og igen i The Lancet i 1945.

  Selv om testen ikke var almindeligt anerkendt af lægestanden som helhed - var den og fortsat er entusiastisk støttet og anvendt af et mindretal af læger og mange andre praktikere. Personligt kan jeg ikke se, at netop denne test skulle være "mindre værd" end standardiseret tydning af tal på et stykke papir, uden at følge patienten klinisk.

  Det lader til, at problemet med denne "Barnes Basal Temperatur Test" er at den kan afsløre hypothyreose borderline eller lignende, som ikke fremgår af blodprøveresultater, idet disse er målrettet til at påvise hypothyreose, hvor nærmest kan ses med det blotte øje. Ved at følge Barnes metode til diagnose af hypothyreose kommer mange flere syge i behandling. Det anses for at være et problem. At tilsvarende mange flere opnår bedring og kan vende tilbage til et aktivt (arbejds)liv interesserer ikke lægestanden. Det er en opgave for politikere, som dog overlader det til læger at beslutte... og så er vi lige vidt. Dette er mit bud på forklaringen af baggrund for mainstream-lægestandens "uvilje" mod at anerkende "Barnes Basal Temperatur Test"*), som et diagnostisk værktøj til påvisning af hypothyreose, uanset årsag.

  Barnes betragtede også selv "Basal Body Temperatur Test" med ydmyghed i erkendelsen af, at ingen test nogensinde kan tage højde for alt. Alligevel fastholdte han, at det var den mest nyttige diagnostisk test til diagnosticering af hypothyreose, overlegen selv alle moderne blodprøver.

  Barnes betragtede alle moderne tests - inkl. Basal Metabolic Test (BMR) - som værende upålidelige og efterladende mange patienter med kliniske symptomer på hypothyreose - nægtet diagnose og behandling.

  *) Broda Barnes, M.D. Basal Temperature Versus Basal Metabolism. JAMA. 1942;119(14):1072-1074. doi:10.1001/jama.1942.02830310006003

  Fortsættelse følger.....
  Vedhæftede billeder Vedhæftede billeder
  Sidst redigeret af Anisa : 04-09-16 kl. 00:40 Årsag: Tilføjet skema Basal Body Temperature

 3. #3
  Registreringsdato
  Nov 2006
  Lokation
  Sjælland, DK
  Alder
  70
  Indlæg
  423

  Icon3 Re: Dr. Broda Otto Barnes - om Lavt Stofskifte


  Dr. Broda Otto Barnes
  Behandling af Hypothyreose (Lavt Stofskifte)


  Barnes behandlede hypothyreose ved ordination af en daglig dosis af skjoldbruskkirtelhormon. Han anbefalede at starte med en lille dosis (1 grain til en sund voksen, 1/4 grain til børn), derefter langsomt øge dosis med månedlige intervaller indtil symptomerne er forsvundet. Han anbefalede de fleste patienter at fortsatte med thyroid-medicin for resten af livet på den optimale dosis, mens andre kunne langsomt vænnes fra. Han rådede patienter til at tage thyroid-lægemiddel som det første om morgenen på tom mave, mindst 20 minutter før et måltid.

  Barnes anvendte næsten udelukkende naturligt thyroid-ekstrakt idet han bemærkede, at hans patienter blev meget bedre af de naturlige thyroid-ekstrakter end af de syntetiske hormonerstatninger. Han hævdede, at selv med syntetiske stoffer, der indeholder en kombination af T4 og T3, vil patienterne alligevel stå tilbage med adskillige symptomer (tør hud, væskeophobninger m.v.), hvilke bedres ved at skifte til naturligt thyroid-ekstrakt.

  Denne observation førte Barnes videre i hans studier, hvor han begyndte at overveje, om der ikke fandtes flere, endnu uopdagede aktive komponenter i det naturlige thyroid-ekstrakt, foruden T4 og T3. Moderne forskning har vist, at T2 (diidothyronine) og T1 (monoidothyronine) er også til stede tillige med calcitonin og deres funktion er endnu ikke fuldt klarlagt. Efter hans mange års praksis, måtte Barnes konkludere, at næsten alle hans hypothyreose-patienterne havde samtidig binyrebarkinsufficiens. Efter denne opdagelse, påbegyndte han, rutinemæssigt at tilføre patienterne en ledsagende fysiologiske dosis af adrenal steroid, sammen med skjoldbruskkirtel-ekstrakt. Særlig hos patienterne med mere alvorlige binyrenyreinsufficiens har Barnes fundet en obligatorisk lavt systolisk blodtryk (under 100).


  Dr. Broda Otto Barnes
  Om hjertesygdomme


  Barnes har også bidraget væsentligt til forskningen i årsager til hjertesygdomme. I løbet af sit liv tilbragte han mange somre i Graz, Østrig, hvor han omhyggeligt studerede de mange, obduktionsrapporter, arkiverede på byens hospital. Byen Graz`s optegnelser af obduktioner anses generelt for at være de ældste og mest komplette i verden, hvilket var et følge af kejserinde Maria Theresias bekendtgørelse udstedt for over 200 år siden, hvor hospitalerne i byen Graz fik pålagt pligten til, obligatorisk at udføre obduktioner på alle afdøde uanset dødsårsag.

  Hans studier af over 70.000 af disse obduktionsrapporter spænder over krigens år 1939-1945, førte Barnes mod opdagelsen af, at åreforkalkning - den underliggende årsag til hjertesygdomme og hjerteanfald - som er ellers udbredt opfattelse - ikke var forårsaget af kost og kolesterol, men af hypothyreose.

  Barnes`obduktions-forskning viste imidlertid, at i krigen år, hvor antallet af dødsfald på grund af hjerteanfald var faldet, skete det ikke pga. knaphed på fedtrige fødevarer, men pga. et stort tal af hovedsageligt tuberkulose-dødsfald. Hvad studier af obduktionsrapporter dog viste var, at havde disse mange tuberkulose-dødsfald ikke indtruffet, ville det samme store flertal af patenter være døde af et hjertetilfælde kort efter, hvis infektionen ikke havde dræbt dem først, og endvidere, at stort set alle disse patienterne var hypothyroide.

  Barnes konkluderede derefter, at hypothyroide patienten både er modtagelige for infektion og åreforkalkning, og at det kun er et spørgsmål om ydre/indre forhold, der vil afgøre, hvilke af dem vil blive fatalt først. Således kan fald og stigning af hjerteanfald under og efter krigen, kan tilskrives en øget hyppighed af smitsomme sygdomme under krigen, og et kraftigt fald af disse efter krigen, som følge af en udbredelse af anvendelsen af antibiotika.

  Barnes har også gennemført en tiårs undersøgelse af sine egne patienter, der viste en 94% reduktion i forekomsten af hjerteanfald i forhold til Framingham Heart Study. Barnes konkluderede, at dette skyldtes den grundige screening for og effektiv behandling af hypothyreose blandt hans patienter, som i vid udstrækning forhindrede udviklingen af åreforkalkning.


  Dr. Broda Otto Barnes
  Om kræft


  Barnes hævdede, der eksisterer en stærk forbindelse mellem hypothyreose og kræft. Han refererer til forskning, der viser at udvikling af tumorer i mus ikke vil lykkes, medmindre man først fjerner forsøgsdyrenes skjoldbruskkirtler. Han påpegede også, at i betragtning af skjoldbruskkirtlen's rolle i kroppens immunitet, bør det ikke være overraskende, at en utilstrækkelig funktion af skjoldbruskkirtlen vil tilsvarende undertrykke resten af kroppens evne til at bekæmpe kræft.

  Barnes` studier af de mange obduktionsrapporter i Graz ændrede også hans syn på kræft da han bemærkede, at specifikke former for kræft var eksploderet efter Anden Verdenskrig samtidigt med udbredelsen af antibiotika. Især: prostatakræft, lungekræft og kræft hos børn, der alle steg med over 300% per 1000 dødsfald fra 1930 til 1970 - forekommer især i de 25 år efter krigen. Barnes konkluderede, at forklaring på disse stigninger var, at hypothyroide patienten nu lever længe nok til at udvikle de kræftsygdomme, hvor det tidligere ikke overlevede de smitsomme sygdomme, som nu kunne behandles ved hjælp af de nye infektionsmidler: antibiotika.

  Barnes hævdede, at kræftraten blandt patienter på hans klinik var mindre end 50% under gennemsnittet, og at visse kræftformer såsom lungekræft, var helt fraværende. Ud over hypothyreose, mente Barnes også, at flerumættede fedtstoffer i kosten er en medvirkende årsag til kræft. Han mente, at flerumættede fedtstoffer er ikke engang egnet til dyrefoder og at når sammenhængen i forbindelsen mellem flerumættede fedtstoffer og kræft endelig blev erkendet, ville denne sag få Watergate-skandalen til at ligne skandale som følge af et simpel tyveri af altervin i kirken, i sammenligning. Eftertiden har også bekræftet, at aldrig er raten af hjertesygdomme og kræftsygdomme blevet så høj, som efter indførelsen af diverse nationale retningslinier for kost, hvor flerumættede fedtstoffer er blevet favoriseret på bekostning af de mættede.


  Dr. Broda Otto Barnes
  Om diabetes


  Efter mange års praksis indså Barnes, at selvom han havde mange diabetikere blandt patienter, havde han næsten ikke oplevet de sædvanlige diabetiske komplikationer i sin praksis. Dette, sammen med hans tidligere forskning i hjertesygdomme, har fået Barnes til at konkludere, at 98% af diabetikere må samtidigt lide af hypothyreose. Og når hypothyreose hos disse diabetikere er korrekt behandlet med skjoldbruskkirtel-ekstrakt, forhindrer behandlingen samtidigt den selvsamme åreforkalkning, som ellers fører til de forskellige komplikationer, karakteristiske for diabetikere.


  Dr. Broda Otto Barnes
  Om hypoglykæmi (lavt blodsukker)


  Barnes konstaterede, at 95% af hans patienter, der lider af hypoglykæmi, blev normaliseret efter en korrekt gennemført thyreoidea behandling. Barnes konkluderede, at hypothyreose svækker leverens evne til at konvertere glykogen til glukose når det er påkrævet, hvilket resulterer i faldet af blodsukker. Ved at genoprette leverfunktionen med effektiv behandling med skjoldbruskkirtel-ekstrakt, blev leveren derefter i stand til korrekt normalisere blodsukkerniveauet.


  Dr. Broda Otto Barnes
  Om gigt


  Iflg. Barnes' erfaringer, næsten alle hans patienter med gigt også har hypothyreose. Barnes hævdede at have enorm succes i behandling af artritis/ledegigt med skjoldbruskkirtel-ekstrakter som led i behandlingen af hypothyreose. Især i kombinationen med hydrocortison. Denne erfaring har overbevist Barnes om, at binyrerne spiller en vigtig rolle i udviklingen af leddegigt.


  Dr. Broda Otto Barnes
  Om hudlidelser


  Barnes konstaterer, at mange hudlidelser, herunder: akne, tør hud, psoriasis, hudeksem, kløe og skællet hud, kunne helbredes som sidegevinst til behandling af den underaktive skjoldbruskkirtel. Barnes bemærkede, at hudens funktion blev reduceret ned til så lidt som 1/4 til 1/5 af den normale, i tilfælde af fremskreden hypothyreose. Med nedsat stofskifte i hud, sker der tilsvarende reduceret optagelse af næring samt bortskaffelse af stofskiftets affaldsprodukter, hvilket fører til ophobning i huden og dermed svækker hudens modstand over for mikroorganismer, samt er årsag til hudinflammationer i en bred vifte af hudsygdomme.


  Dr. Broda Otto Barnes
  Om migræne og andre hovedsmerter


  Efter behandling af en medarbejder for hypothyreose med skjoldbruskkirtel-ekstrakt, blev dr. Barnes positivt overrasket, når medarbejderen meddelte at hendes hyppige anfald af migræne var ophørt næsten fuldstændigt. Det har overbevist dr. Barnes om, at der måtte eksistere en forbindelse mellem hypothyreose og kronisk svær hovedpine, herunder migræne, hvorefter han indførte en systematisk kontrol af thyreoidea-funktionen hos alle patienter, der opsøgte ham i anledning af svære hovedsmerter. Det har ført til opdagelse af mange, udiagnosticerede tilfælde af hypothyreose og dr. Barnes kunne efterfølgende fremvise en succesrate på 95% i behandling af patienter med kronisk hovedpine.


  Dr. Broda Otto Barnes
  Om modtagelighed for infektion


  Barnes bemærkede, at et fælles træk ved hypothyreose er en generel modtagelighed for infektioner. Alle infektioner hos ubehandlede hypothyreosepatienter var mere fremtrædende, herunder bihuleinfektioner, luftvejsinfektioner, urinvejsinfektioner osv. Barnes viste, at når patienternes hypothyreose blev velreguleret blev deres modstandskraft tilsvarende forbedret, og infektioner blev meget sjældnere. Barnes rapporterede anvendelsen af antibiotika i sin praksis som svarende til kun 1/10 del af, hvad der blev brugt på hospitaler og andre klinikker. Han hævdede, at der var ikke behov for mere antibiotika i hans praksis da den rette behandling af hypothyreose havde den sideeffekt på patienterne, at de bedre kunne modstå infektionssygdomme, og dermed blev behandling med antibiotika overflødig.


  Dr. Broda Otto Barnes
  Om menstruationsforstyrrelser og barnløshed


  Iflg. Barnes' erfaring, alle menstruationsforstyrrelser forbindelse vitterligt er forbundet med en underaktiv skjoldbruskkirtel, og kan derfor succesfuldt behandles med thyreoidea-terapi. Den for tidlige og forsinket menstruation blev også fremhævet af Barnes som symptomer på skjoldbruskkirtlens underfunktion. Barnes hævdede at have en høj rate af succes i behandling af barnløshed gennem diagnose og behandling af en underaktiv skjoldbruskkirtel. Han hævdede, at de fleste infertile kvinder ville blive frugtbare når deres underaktive skjoldbruskkirtel blev behandlet med skjoldbruskkirtel-ekstrakter i kombination med adrenal støtte .

 4. #4
  Registreringsdato
  Nov 2006
  Lokation
  Sjælland, DK
  Alder
  70
  Indlæg
  423

  Icon3 Re: Dr. Broda Otto Barnes - om Lavt Stofskifte


  Arven efter dr. Broda Otto Barnes

  I sine sidste år, etablerede dr. Barnes en non-profit fond, der skulle sikre at hans forskning kunne fortsætte: Broda O. Barnes Resarch MD, Research Foundation, Inc.


  Bøger:

  Barnes, Broda Otto (1976) Hypothyroidism: The Unsuspected Illness
  Barnes, Broda Otto (1989). Hope for Hypoglycemia: It's not your mind, it's your liver
  Barnes, Broda Otto; Charlotte W. Barnes (1976). Solved: The Riddle of Heart Attacks
  Barnes, Broda Otto; Charlotte W. Barnes (1972). Heart Attack Rareness in Thyroid-treated Patients


  Aktuelle bøger, som støtter dr. Barnes' metoder til diagnose og behandling af hypothyreose:

  Starr, Mark (2005). Hypothyroidism Type 2, the Epidemic
  Langer, Stephan (2006). Solved: The Riddle of Illness
  Brownstein, David (2002). Overcoming Thyroid Disorders
  Durrant-Peatfield, Barry (2006). Your Thyroid and How to Keep It Healthy


  Læger, der løfter arven efter dr. Broda Otto Barnes:

  Dr. Jeffery Dach, M.D.
  Dr. Mark Starr, M.D.
  Dr. David Brownstein, M.D.
  Dr. Michael Schachter, M.D.
  Dr. Stephen E. Langer, M.D.
  Dr. Theresa Hertoghe, M.D.
  Dr. Thierry Hertoghe, M.D.
  Dr. Jacques Hertoghe, M.D. (late)


  Kilder:

  Wikipedia

  Hjemmesiden: Broda O. Barnes M.D., Research Foundation Inc.

  Er du ikke så stærk til engelsk? Klik her Google-oversættelse og i adresselinjen lige under overskriften: Oversæt en webside indsæt webside-adresse UDEN -> http://.... bare: www.brodabarnes.org/ og klik på Oversæt.

  Det bliver ikke en perfekt oversættelse, men tilstrækkelig til at få et hav informationer ud af....

  Søgeord til dem, der vil videre efter oplysninger: Broda Otto Barnes - Broda Barnes - Broda O. Barnes

 5. #5
  Registreringsdato
  Nov 2006
  Lokation
  Sjælland, DK
  Alder
  70
  Indlæg
  423

  Icon3 Hypothyroidism: The Unsuspected Illness 
by Broda O. Barnes


  Hypothyroidism: The Unsuspected Illness
  By dr. Broda O. Barnes M.D. Ph.D  Kan købes på Amazon.co.uk

  Table of Contents

  A Personal Message to the Reader

  The Many Faces of Thyroid Deficiency
  • Sources of Neglect and Confusion
  • Failing Tests
  • A Simple Home Test
  • Some Patients Who Have Responded
  • More Patients
  • But Is It Psychogenic? Must It be Mental Deterioration?
  • Thyroid and the Heart
  • The New Population

  The Vital—and Errant—Gland
  • The Thyroid
  • The Extremes
  • Milder Forms
  • From Childhood On
  • Why Is Hypothyroidism on the Rise?
  • How Grequent Is Low Thyroid Function?

  The Flaw in Diagnosis...and Overcoming It
  • Tests and False Results
  • The Search for Other Tests
  • A Clue to a Simple Test
  • Refining the Test
  • Taking the Test
  • A True Picture of Low Thyroid

  The Thyroid and Fatigue
  • The Repercussions of Fatigue
  • Causes
  • Anemia
  • Another Factor

  Migraine and Other Headaches
  • Other Headaches

  The Thyroid in Emotional and Behavioral Problems
  • The First One Hundred
  • Other Demonstrations
  • Some Child Patients
  • The Bright and Failing
  • At Any Age
  • A Confusion of Symptoms
  • Never Too Late

  Infectious Diseases: Why, For Some, So Many
  • The Thyroid and Resistance
  • Rheumatic Fever
  • Ear and Other Infections

  The Thyroid and the Skin
  • The Thyroid and Skin Defenses
  • Impetigo
  • Cellulitis
  • Erysipelas
  • Acne
  • The Thyroid and Skin Changes
  • Effective Thyroid Therapy in Skin Problems
  • The Thyroid and "Winter Itch"
  • Relief for Eczema
  • "Fish Skin"
  • Lupus
  • Psoriasis

  Menstrual Disorders, Fertility Problems, and Avoiding Needless Surgery
  • Even from the Start
  • The Build-Up of Evidence
  • Miscarriages
  • Infertility
  • Taxemia of Pregnancy
  D&C's and Hysterectomies
  • "The Pill" and Thyroid Function
  • The Heart of the Problem

  The Hypertension Association
  • The System
  • The Stealth and the Damage
  • The Causes
  • The Link
  • The Record and an Instructive Case
  • More Experience

  The Thyroid and Heart Attacks
  • A Radical Change
  • Saturated Fats and Cholesterol
  • Other Changes
  • Clues in the Graz Autopsies
  • The Drop and the Rebound
  • An Answer to the Mystery
  • But Why the Young?
  • The Matter of "Solid Bile"
  • A Whirl of Confusion
  • The Circumstantial Web
  • A Personal Awakening
  • The Plan
  • The Protective Effect
  • The Dropouts
  • The Case Studie
  • And More Needless Confusion
  • Some More Rays of Light
  • And More "Commedy of Errors"
  • A Rational Approach

  Arthritis
  • Why Does It Happen?
  • The Response in Arthritic Children
  • Adult Arthritics
  • The Test Confusion Again
  • Cortisone and Other Corticosteroid Drugs
  • The Combination
  • Gouty Arthritis

  The Thyroid, Diabetes, and Hypoglycemia
  • The Sugar Problem
  • The Complications Problem
  • Another Study Overlooked
  • Can It Harm?
  • A Common Dilemma
  • The Oral Antidiabetic Drug Controversy
  • Links with the Thyroid
  • Prediabetes
  • Testing for Diabetes
  • "Brittle" Diabetes
  • Hypogkycemia
  • The Heart of the Problem

  The Thyroid, Lung Cancer, and Emphysema
  • The Rise in Lung Cancer
  • Is the Thyroid Involved?
  • Emphysema
  ○ The Disease
  ○ The Role of Infections

  The Thyroid and Obesity: The Real and Surprising Connections
  • The Human Guinea Pigs
  • Why They Ate
  • Fats and Carbohydrates
  • Added Evidence
  • But Is It Safe?
  • Starvation and Nonstarvation
  • High Protein and Thyroid Function
  • A Natural Approach to Obesity

  The Role of the Thyroid in Aging
  • Where Degeneration Begins
  • Never too Late

  A Word about Thyroid Treatment
  • At the Start
  • When the Benefits Begin
  • The Guide

  Bibliography
  Index

 6. #6
  Registreringsdato
  Nov 2006
  Lokation
  Sjælland, DK
  Alder
  70
  Indlæg
  423

  Icon3 Re: Hypothyroidism: The Unsuspected Illness 
by Broda O. Barnes, M.D., Ph.D.


  A Personal Message to the Reader

  FORTY PERCENT of the American people - four of every ten children and adults - today åre suffering needlessly and many åre dying for lack of an ingredient vital for health.

  Is the ingredient unknown? No. Or unavailable? No.

  For years, medicine has recognized the role of the deficiency in some areas of health and disease and has had clues to its great importance in many other areas.

  But the knowledge too often has not been used -and still is not being used - because of the unreliablity of laboratory tests that have failed to show the deficiency even when doctors could see its manifestations clearly enough in patients before them. And while laboratory tests have erred and have misled both doctors and patients, patients have suffered.

  After spending 35 years of a medical career with the problem and with thousands of patients who have had it - and with learning from my own and from the studies of others how the problem can be recognized readily and then treated easily, effectively, and inexpensively - my purpose in writing this book is to alert you and as many others as I can reach so that a powerful but largely unused weapon for many of our ills will no longer be overlooked.

  Broda O. Barnes, M.D., Ph.D.


  Dr. Barnes passed away on November l, 1988, at age 82. His work transformed the lives of many of his patients. People who had suffered for years and spent large sums of money on treatment were finally able to find relief with the simple, effective methods advocated by Dr. Barnes. With his second wife Helen, he established the Broda O. Barnes, M.D. Research Foundation to continue his research. It exists today as a resource for the general public as well as medical professionals. To obtain additional information, please contact the foundation at the address below.

  Broda O. Barnes, M.D.
  Research Foundation, Inc.

  P.O. Box 98
  Trumbull, CT06611
  (203) 261-2101


 7. #7
  Registreringsdato
  Nov 2006
  Lokation
  Sjælland, DK
  Alder
  70
  Indlæg
  423

  Icon3 Re: Hypothyroidism: The Unsuspected Illness 
by Broda O. Barnes, M.D., Ph.D.


  A Word about Thyroid Treatment

  THERE IS NOTHING DIFFICULT about correcting thyroid deficiency. It can be done effectively, inexpensively, and safely. The principles are simple, but it is essential that they be understood and followed.

  In a person with normal thyroid function, when there is a need for more thyroid secretion, a signal is received by the pituitary gland which then releases a substance to stimulate thyroid function. As soon as the needed amount of thyroid secretion has then been released into the bloodstream, the pituitary gland gets the message, stops releasing its thyroid-stimulating substance, and less thyroid is produced. Through this sensitive "feedback" mechanism, the amount of thyroid hormone in the bloodstream is maintained in an effective, narrow range.

  When thyroid function is deficient, the gland cannot respond adequately to the stimulus from the pituitary. (282)

  Then, it is necessary to supply a small amount of thyroid hormone from the outside, just as insulin from the outside is supplied for the diabetic.

  But remember the feedback mechanism. If an excess of thyroid is supplied from the outside, the pituitary gland will get the signal that there is such an excess and will stop its stimulus to the thyroid gland, and thyroid function may be depressed still further. With sufficient excess supplied from the outside, the thyroid may stop putting out any hormone. In that case, all thyroid is coming from the outside; the body's precise control of thyroid level in the bloodstream is thwarted; and it is possible that the patient may even have too much hormone in the blood and may develop some or many of the symptoms of hyperthyroidism such as nervousness, sleeping difficulty, excessive sweating, elevated temperature, and loss of weight.

  None of this is necessary. If a small dose is used to begin with and the dose is raised only if necessary — and, then, gradually — the thyroid gland will continue to function as it has before, its deficiency will be overcome, the feedback mechanism will be maintained intact, and the amount of thyroid in the bloodstream will be kept in the effective, narrow range found in people with normal thyroid function.


  At the Start

  The size of a proper starting dose of thyroid will vary with the age and size of the patient. Usually a child under three years of age will not need more than one-quarter grain daily. By the age of six, one-half grain may be used in the beginning. A teenager or adult may safely be started on one grain daily. For a particularly large man or woman, two grains may be used — but no more than that at tbe beginning. The starting dosage should be maintained for about two months. After that, if necessary, the dosage may be increased.

  An important caution: Anyone who has had a heart attack should not be started on thyroid therapy for at least two months afterward. Then the starting dose should not be greater than one-half grain a day. During thyroid therapy, the heart is called upon to do a little more work. It is normal, healthy work and can benefit the heart — but the heart is not ready for it for a time after a heart attack and when the time is ripe, at about two months after the attack, the work must be increased slowly.


  When the Benefits Begin

  Thyroid therapy does not produce overnight change. No change may be noted for about a month. Usually, at some point between one month and two months after the beginning of therapy, some of the symptoms begin to subside and the individual begins to feel better. At that point, an evaluation is in order to determine whether the starting dosage is sufficient for continued use or if an increase in dosage is advisable.

  If all symptoms have disappeared, the individual feels in good physical and mental health, and is adjusting well to work and other normal activities, the same dosage may be continued. If symptoms have improved to some ex-tent but have not disappeared entirely, an increase in dosage may be needed. If the blood cholesterol was high to begin with and has fallen to some extent but not to normal, the dosage may be increased if the basal temperature is still low.

  When an increase in dosage is indicated, the amount of the increase again depends upon age and size of the individual. In children, not more than one-quarter grain should be added to the initial dosage. In the teenager, the increment should be one-half grain. In the adult as much as one grain should be added. The new dosage should be continued for two months, at which time another evaluation should be done. If necessary, at this point, the dosage may be increased again, and again the increment is the same as for the previous increase.

  The proper dosage for any individual is the minimum needed to relieve symptoms. Most commonly, in adults, this is two grains; three grains sometimes are needed, rarely four grains may be required. The basal temperature may still be a little low, but one is treating symptoms, not temperature per se.

  The Guide

  The basal temperature can serve as an excellent guide not only to the need for thyroid therapy but also to achieving the proper thyroid dosage. The normal range of basal termperature is between 97.8 and 98.2 degrees Fahrenheit (36,6 - 36,8 grader Celsius/red.) When symptoms of thyroid deficiency are present, the basal temperature may be one, two, or even three degrees below normal. With thyroid therapy, the temperature will start to rise.

  During treatment, it should not exceed the upper limit of normal — 98.2 (36,8/red.) — unless a cold, sore throat, or other infection is present. The thyroid gland will not decrease its normal function unless the basal temperature is maintained for some time above the upper limit of normal.

  One mistake which has been made in the past has been to start thyroid therapy with excessive amounts. Another has been to give up too soon — to expect immediate results, immediate disappearance of symptoms. And still a third has been to stop thyroid therapy because the patient has become nervous and the nervousness has been thought to be the result of too much thyroid.

  All three of these mistakes can be avoided with use of the basal temperature as a guide, starting with the dosages already recommended, noting the effects on both symptoms and basal temperature, and adjusting the dosage to bring the temperature closer to the normal range.

  Anyone can become nervous for many reasons other than too much thyroid. Financial difficulties, job frustrations, marital problems, and other anxiety-provoking or tension-building situations may lead to symptoms mimicking those of excessive thyroid activity. If the basal temperature is still low or within the normal range, it is a clear indication that the nervousness and other symptoms are not coming from too much thyroid and thyroid therapy should continue while an effort is made to overcome or adjust to what is really the disturbing factor.  Bogen kan købes på Amazon.co.uk
  Tak for at du viser mig tillid og læser mit indlæg. Jeg håber, at mine indlæg kan hjælpe med at bevare håbet om bedring.
  Jeg har studeret lavt stofskifte og behandling med "naturlig thyroid" på fuldtid siden 2005. Jeg skriver selv de fleste af mine tekster, på baggrund af kilder arkiveret i respekterede, konventionel-medicinske databaser.
  Kommentarer er desværre lukket p.g.a. spam, men du kan kommentere i alle emner i "Stofskifte-butikken" ved at benytte Kontakt os.

  © Til Stofskiftesupport.dk: undlad venligst at "låne" vores tekster. Læs venligst om vores Ophavsret og Copyright.
  Alle, der ønsker et indblik i menneskelivet med stofskiftesygdom - er velkommen til at læse i over hundrede tusinde af personlige indlæg på vores anden hjemmeside - Forum for Stoffskiftesykdommer i Norge.

Lignende emner

 1. Broda O. Barnes - en bog om lavt stofskifte
  By Anisa in forum Stofskifte - thyreoidea relaterede sygdomme
  Svar: 6
  Nyeste indlæg: 28-09-08, 12:14
 2. Forbindelse mellem lavt D-vitamin og lavt stofskifte
  By Anisa in forum Stofskifte - thyreoidea relaterede sygdomme
  Svar: 0
  Nyeste indlæg: 15-12-07, 10:30
 3. Sammenhæng mellem lavt D-vitamin og lavt stofskifte
  By Anisa in forum Forum: D-vitamin
  Svar: 0
  Nyeste indlæg: 15-12-07, 10:28
 4. Sammenhæng mellem lavt D-vitamin og lavt stofskifte
  By Anisa in forum Ældre kvinders sundhed og sygdom
  Svar: 0
  Nyeste indlæg: 15-12-07, 10:28

Tags for this Thread

Bookmarks

Regler for indlæg

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  

Log ind

Log ind