Viser resultater 1 til 3 af 3
 1. #1
  Registreringsdato
  Jun 2005
  Alder
  73
  Indlæg
  558

  Standard C-vitaminet og Kræftens Bekæmpelse

  Vitalrådets nyhedstjeneste 13. august 2008

  C-vitamin bremser kræftvækst

  Mere end 30 års erfaring har vist kræfthæmmende effekt af vitamin-C i såvel reagensglasforsøg, dyreforsøg som humanforsøg. Alligevel anser Kræftens Bekæmpelse det ikke for acceptabelt at anvende endnu.

  Velkendt effekt på mennesker

  Allerede i 1936 publicerede en ung reservelæge på Blegdamshospitalet i Ugeskrift for Læger et forsøg på to leukæmipatienter, hvor sygdommen bedredes på behandling med vitamin-C (1). Den unge reservelæge var den senere så navnkundige professor i pædiatri, Preben Plum.

  For 40 år siden fandt forskere første gang, at vitamin-C selektivt dræber kræftceller i tumorer (2), og allerede 7 år efter kunne nobelpristageren Linus Pauling og den skotske kirurg Ewan Cameron publicere et studie, hvor de havde konstateret en hidtil uset overlevelsestid for kræftpatienter behandlet med vitamin-C (3), og de kunne reproducere resultaterne et par år senere (4).

  Mayoklinikken i USA lagde hurtigt låg på debatten med et studie på kræftpatienter med meget små doser vitamin-C givet som tabletter, hvor man som bekendt ikke kan indtage ret meget, før man får diarré; –kroppens naturlige ”overløbsventil”.

  I 1982 kunne japanske forskere reproducere Pauling og Camerons usædvanligt lange overlevelse for kræftpatienter på Vitamin-C (5).

  Siden har der været publiceret talrige både dyre- og humanforsøg med behandling af kræft med vitamin-C.

  Det nye gennembrud
  For nogle år siden begyndte man på National Institute of Health i USA at se de gamle forsøg efter i sømmene, og fandt det relevant at efterprøve dem, og i 2006 publicerede man et stort anlagt laboratorieforsøg, der viste, at når man udsætter kræftceller for C-vitamin i de høje doser, som kan opnås ved intravenøs indgift, så medfører det øget celledød hos cancercellerne, vel at mærke uden at skade de normale celler(6).

  Dette ansporede NIH til at gå videre, og i sidste uge hørte vi så om deres sidste publikation (7), hvor de havde vist betydeligt svind i tumorstørrelse hos mus med implanterede kræftsvulster, som blev behandlet med intravenøs vitamin-C.

  Den nye skepsis
  Nu skulle man jo tro, at disse nyheder blev modtaget med begejstring og optimisme i en organisation som Kræftens Bekæmpelse, hvis fremmeste mål vel bedst beskrives i foreningens navn; -men nej.

  Vi ser i dagens BT, at Anja Olsen fra Kræftens Bekæmpelse, som ellers forsker i kost- og livsstilsbetydning for kræft absolut ikke er begejstret.

  Hun siger til BT: ”Det er etisk på kanten, når nogle behandler med C-vitamin. Nye behandlinger skal godkendes efter helt faste regler, hvilket blandt andet betyder, at der skal udføres forskning baseret på mennesker. Før dette er gjort, ved vi ikke, om det virker, ligesom vi ikke kan udelukke bivirkninger, siger hun.”

  Det er naturligvis let for en forsker i Kræftens Bekæmpelse at kræve mere forskning. Det er jo det Kræftens Bekæmpelse laver. Og hvor er det let at bruge mere tid på forskning, når man ikke fejler noget. Men her knækker filmen.

  Kræftens Bekæmpelse må vågne op
  For forskere langt fra patienter og for administratorer bag lukkede døre er det naturligvis vanskeligt at forestille sig; men som enhver praktiserende læge ved, så er tidsfaktoren for en kræftpatient af helt andre dimensioner end for raske.

  Den patient, som har terminaltilskud, fordi ”yderligere behandling er udsigtsløs”, har ikke en tidsramme på flere år, før det viser sig om en behandling virker eller ej. Han kan ikke sige ”lad os vente og se”, for så får han aldrig at se.

  Han søger en udvej til at forlænge livet og tilkøbe sig lidt ekstra tid. Skal han ikke have den mulighed? Og er det ikke bedre, at han vælger en behandling, som hviler på evidens end alt muligt andet?

  Tilmed står vi med en behandling, som igennem 10-15 års brug har været fri for bivirkninger, og en behandling, som har talrige både dyreforsøg og humanforsøg som evidensgrundlag.

  Vågn op KB, og pak jeres moraliseren ned. I har ikke noget at have den i.

  Danmark har topplacering i kræftforekomst og bundplacering i kræftbehandling.

  Flere klinikker
  En bivirkningsfri kræftbehandling, som selektivt rammer kræftceller uden samtidigt at skade normale celler, er den ideelle kræftbehandling.

  Når det en gang siver ind i det offentlige sundhedsvæsen og i Kræftens Bekæmpelse, hvor god en palliativ og livsforlængende behandling Vitamin-C kan være, så må vi håbe, at der vil blive etableret store ambulatorier, så denne behandling i fremtiden kan blive et gratis tilbud til kræftpatienter i Danmark.

  Litteratur:
  1. Plum P. Thomsen S. (1936) Remission under forløbet af akut aleukæmisk leukæmi iaggtaget i to tilfælde under behandling med ascorbinsyre. Ugeskr Læger (98 ):1062-67.
  2. Benade L. Howard T. Burk D. (1969) Synergistic killing of Ehrlich ascites carcinoma cells by ascorbate and 3-amino-1, 2, 4, -triazole, Oncology, 23, 33–43.
  3. Cameron E. Pauling L. (1976) Supplemental ascorbate in the supportive treatment of cancer: Prolongation of survival times in terminal human cancer. Proc Natl Acad Sci USA, 73, 3685–3689.
  4. Cameron E. Pauling L. (1978 ) Supplemental ascorbate in the supportive treatment of cancer: Reevaluation of prolongation of survival times in terminal human cancer, Proc Natl Acad Sci USA, 75, 4538–4542.
  5. Murata A. Morishige F. Yamaguchi H. (1982) Prolongation of survival times of terminal cancer patients by administration of large doses of ascorbate, International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Supplement, 23, 101-113.
  6. Chen et al. Proceedings of the National Academy of Sciences 20.Sep.2005;102:13604-9
  7. NIH News (2008 ) Vitamin C Injections Slow Tumor Growth in Mice, Embargoed for Release, Monday, August 4,

  Yderligere oplysninger:
  Speciallæge Claus Hancke
  Speciallæge Niels Hertz
  Vitalrådet
  Lyngby Hovedgade 37
  2800 Kgs. Lyngby
  http://www.vitalraadet.dk/


  Relateret artikel: C-Vitamin hæmmer kræft, men hvordan
  • Som kronisk syg gennem en menneskealder, svigtet af læger, genvandt jeg helbredet det seneste årti, alene takket være fremragende medicinsk forskning, lægerne ikke har tid til at læse, og lære af. På denne hjemmeside står jeg for formidling af viden/videnskab, jeg høstede og lærte af på min vej tilbage til livet.
  • Jeg er ikke en fan af alternativ medicin, jeg kun undtagelsesvis henviser til, men jeg er ikke fanatisk og kan skelne mellem fup og guld. Lægen Carsten Vagn-Hansen er afgjort guld, lige som hans beskedne hjemmeside. Om de fleste af hans bøger og pjecer kan man læse her.
  • Er du ramt af lavt stofskifte, som syg eller pårørende - besøg vores "stofskifte-butik" (ikke webshop) og vores anden hjemmeside, det norske Forum For Stoffskiftesykdommer der byder på hundredtusinder personlige beretninger, et utal af norske og danske stofskiftesyge har betroet hinanden gennem mange år. Bemærk dog, at vores norske forum har afviklet brugeraktiviteter, og ikke længere optager nye brugere.

 2. #2
  Registreringsdato
  Jun 2005
  Alder
  73
  Indlæg
  558

  Standard Re: C-vitaminet og Kræftens Bekæmpelse

  Citer Oprindeligt indsendt af Vitalrådet
  Vi ser i dagens BT, at Anja Olsen fra Kræftens Bekæmpelse, som ellers forsker i kost- og livsstilsbetydning for kræft absolut ikke er begejstret.
  Behandler kræft med C-vitamin (B.T. 13-08-2008 )

  Forsøg på mus har vist, at indsprøjtning af store mængder C-vitamin kan slå kræftcellerne ihjel. Metoden har ikke været videnskabeligt afprøvet på mennesker, men bliver alligevel allerede brugt af flere private læger i Danmark. - Det er min erfaring, at intravenøse C-vitaminer er et af de vigtigste midler imod kræft overhovedet, siger læge Bruce Kyle, som driver en privatklinik i Århus.

  Anja Olsen fra Kræftens Bekæmpelse forsker i kost- og livsstilsbetydning for kræft. Hun kender til behandlingen med C-vitamin, men kan absolut ikke anbefale det på mennesker.

  - Det er etisk på kanten, når nogle behandler med C-vitamin. Nye behandlinger skal godkendes efter helt faste regler hvilket blandt andet betyder, at der skal udføres forskning baseret på mennesker. Før dette er gjort, ved vi ikke, om det virker, ligesom vi ikke kan udelukke bivirkninger, siger hun.

  Kilde....

  Jamen, hvorfor gør I det så ikke? Er I ikke en kræftens bekæmpelse? Eller er resultatet givet på forhånd og I tør derfor ikke give jer i kast med, hvad der kan overflødigøre jer og selve foreningen?

  På verdensplan lever nu flere mennesker af kræft, end der dør af kræft! Er der så noget at sige til, at de kræft-beskæftigede i kræft-industrien klamrer dem til deres levebrød, mens kræftsyge dør i "ventetiden" på, at "forskere" får fingeren ud og bekræfter hvad der allerede virker?

  Egentlig mystisk, hvor Kræftens Bekæmpelse altid øser af u-begejstring, fordømmelse og kritiserer alt, den ikke selv var med til at opdage/søsætte eller finde ud af.... Måske fordi Kræftens Bekæmpelse egentlig ikke finder ud af så meget, så hellere gå ind for en politisk forebyggelse og satse på de politisk korrekte kæpheste, der følger tæt folkets indre mobber og svinehund? Det giver, trods alt, mere i kassen end når man skal bruge af kassen på en innovativ og dermed en resultat-usikker forskning?

  Der er SÅ meget at gå i gang med, men gør de det? Nope! Ikke så det ligner. Tværtimod bliver nye og gamle tanker obstrueret nådesløst. Det er, i min optik, IKKE en kræftens bekæmpelse, men en selektiv, pseudovidenskabelig spil for galleriet og en udpræget selvopholdelse uden anden mening og mål end sig selv. Næ... fra denne kant forventer jeg mig (ikke mere) noget banebrydende.

  Hvorfor? Læs gerne Kræftens Bekæmpelse
  • Som kronisk syg gennem en menneskealder, svigtet af læger, genvandt jeg helbredet det seneste årti, alene takket være fremragende medicinsk forskning, lægerne ikke har tid til at læse, og lære af. På denne hjemmeside står jeg for formidling af viden/videnskab, jeg høstede og lærte af på min vej tilbage til livet.
  • Jeg er ikke en fan af alternativ medicin, jeg kun undtagelsesvis henviser til, men jeg er ikke fanatisk og kan skelne mellem fup og guld. Lægen Carsten Vagn-Hansen er afgjort guld, lige som hans beskedne hjemmeside. Om de fleste af hans bøger og pjecer kan man læse her.
  • Er du ramt af lavt stofskifte, som syg eller pårørende - besøg vores "stofskifte-butik" (ikke webshop) og vores anden hjemmeside, det norske Forum For Stoffskiftesykdommer der byder på hundredtusinder personlige beretninger, et utal af norske og danske stofskiftesyge har betroet hinanden gennem mange år. Bemærk dog, at vores norske forum har afviklet brugeraktiviteter, og ikke længere optager nye brugere.

 3. #3
  Registreringsdato
  Jul 2008
  Lokation
  Odense
  Indlæg
  245

  Standard Re: Kræftbehandling - resultater - udland contra Danmark

  C-Vitamin mod kræft.

  Artikkel i Søndagsavisen den 10-12 oktober.

  Jeg starter lige med et par citater:
  Vågn op, kræftens Bekæmpelse og pak jeres moraliseren ned. I har ikke noget at have den i, siger speciallæge Claus Hancke, der har en privat klinik i Lyngby. Han siger, at Danmark har topplacering i kræftforekomst og bundplacering i kræftbehandling. Ifølge de to speciallæger har mere end 30 års erfaring vist kræfthæmmende effekt af C-vitamin i reagensglas forsøg på dyr og mennesker. Derfor forstår de ikke hvorfor Kræftens Bekæmpelse stadig forlanger endnu mere forskning.
  Citat fra direktøren i Kræftens Bekæmpelse: Arne Rolighed.

  "Hvis der foreligger dokumentation, vil vi bøje os i støvet"
  Arne.................................. Arne-Arne-Arne!

  Jeg tror lige at jeg med fejende lethed hvirvler en ordentlig støvsky op til dig ved samme lejlighed, så du nu med dine noget forkrøblede bevingede "guldkorn" kan BØJE og bøje og så lige bøje dig en ekstra gang i den horde af støv jeg nu frembringer. Kan du så ikke også lige ved samme lejlighed fortælle mig, hvordan det ellers ser ud deropppe hvorfra du nedgør speciallæger med erfaring samt en nobelprismodtager, og div forskellige dokumenter der har foreligget siden 1936, om C-vitaminets indvirkning på kræft - I Danmark - af danske læger ????

  Arne.....Hvad er det nu lige du er specialiseret i?

  Her har du så din støvsky - pas nu på at du ikke får grus i dine små øjne.
  Med venlig hilsen - fra en IKKE beundrer af Kræftens Bevarelse.

  Linda
  " Lykke er et godt helbred og en dårlig hukommelse." (Ingrid Bergman)

Lignende emner

 1. Kræftens Bekæmpelse, att.: Arne Rolighed
  By Anina W. in forum Kræft for ulydige
  Svar: 24
  Nyeste indlæg: 30-06-08, 01:08
 2. Horn i siden på Kræftens Bekæmpelse - igen!
  By admin in forum Overgangsalder og plantehormoner
  Svar: 0
  Nyeste indlæg: 16-04-05, 13:47

Bookmarks

Regler for indlæg

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  

Log ind

Log ind