Jeg er faldet over noget ude i det store udland.... på CBS News...og måtte lige sætte teksten ind her.... til skræk og advarsel... Verden hænger sammen sgu. Til helvede med Fogh og hans medløbere...! Og til helvede med Minimalstaten!

Larry Miller skrev:

Tragisk sidste udvej for Stor Britanniens asiatiske hustruer

London, 5 Januar 2008.
(CBS) "Breve fra London" er Larry Millers ugentlige syn på tingenes tilstand rundt omkring.


Man kan ikke overgå Southall, lige vest om London, når det gælder om at få en smag af det asiatiske subkontinent. Indisk musik strømmer ud fra højtalere og forretninger samt boder, der sælger sarier, eksotiske produkter og søde kager.

Aromaerne fra de indiske forretninger fylder luften. Du kan høre engelsk, men mest normalt på disse kanter er Hindi, Punjabi og Urdu. Det er hvad gæsterne i området ser, smager og hører. Men under overfladen, bag de lukkede døre lider indiske kvinder, mest fra Hindu og Sikh miljøerne, i stilhed.

Nær Southall er ført en jernbane, hvor højhastighedstog brøler forbi med den svimlende hastighed af 100 mph. Denne strækning er berygtet i Stor Britannien, som stedet hvor en trediedel af alle selvmord ved tog sker. Mange af dem, der tager sig selv af dage, er indiske kvinder der ser døden som en sidste udvej.

I 2006 kastede 80 Souhall-kvinder sig foran togene.

Den sag der fik størst opmærksomhed, var den om en ung kvinde der tog sine to børn med til Southall stationen, hvor hun fortalte personalet at hun ville vise dem de hurtige toge. I stedet brugte hun et af dem til at tage sig selv og sine børn af dage.

"Asiatiske kvinders selvmord er forbundet med misbrug i deres familier" siger støttegruppen for Southall Black Sisters uden tøven.

Den indiske journalist Sanjay Suri der arbejder fra Stor Britannien skriver at ofrene ofter er veluddannede kvinder fra Indien, der bliver giftet bort til mænd der bor i Stor Britannien og som ikke har samme professionelle baggrund som dem.

Suri forklarer at når brudene ankommer til Stor Britannien, "bliver de fanget i et slavelignende forhold i deres nye hjem. Her lider de under familiemedlemmers misbrug uden at have nogen at vende sig til for hjælp". Han siger, "døden gør ingen forskel", det gør blot vejen fri for mere medgift til familien næste gang et giftemål kommer i stand.

Denne pointe gentages af forfatteren og skribenten Kailash Puri, der siger at svigermødre ofte presser hustruen ud i selvmord, for på den måde at kune indsamle en ny medgift fra den næste hustru.

Puri forklarer at svigermødre bestemmer i hjemmene og ofte med fuldt fortsæt gør livet uudholdeligt for de nye hustruer. Hun siger, "mange unge hustruer begår selvmord da de er af den overbevisning at en skilsmisse vil fornærme deres forældre, der har betalt for det store bryllup og medgiften".

"Hustruen vil aldrig kunne vende tilbage", siger hun, "fordi famillien vil blive bragt i skam og der vil ikke være nogen til at lytte på dem, hvilket efterlader dem med følelsen af at være fanget og sat i bur".

Når det ikke ser ud til at hustruen vil begå selvmord, kan hun narres til at besøge Indien, hvor mandens familie vil arrangere en fatal ulykke. Sidste år blev en halvfjerdsårig Sikh kvinde og hendes søn dømt for mord i en retssal i London. De narrede hustruen til Indien, hvor et familiemedlem kvalte hende og smed hende i floden.

Så når de ikke kan bære tilværelsen længere, når de ikke magter at bære deres selvopfattede skam og ærekrænkelse og ikke har et sted hvortil de kan gå, så vælger de en tragisk løsning.

Link til kilden...
Hmm... man tror altid, man allerede hørte det hele.... og så har man det alligevel ikke.... Jeg bliver så harm... "svigermødre", "bedstemødre".... i Afrika skamferer de småpiger... i Asien eller tilrejsende hertil - høster de medgift efter medgift... ved at tage livet af de unge koner og hvad med deres sønner? Bliver de ikke skamferet på sjælen og afstumpede mænd, der ikke engang kan gå i brechen for sin egen kone... Sikke noget lort! Rent ud sagt!

Hvor jeg bare haaader et misfoster af "kultur" bliver trukket med over på vores breddegrader, hvor det tog os selv hundreder af år, selv at komme fri af dette uvæsen... og så skal vi opleve det alligevel om og om igen, nyimporteret af miljøer der bare tror, at de ikke skal ændre på "deres" for at kunne leve fredeligt i "vores".... Sikke noget lort!

Men dette er, der svarer til de "rødder" det kommer fra og disse "rødder" er rent ud sagt sult og fattigdom. Lige præcis den samme sult og fattigdom, der venter os, hvis vi bliver ved med at stemme os tættere og tættere på Minimalstaten...

Det er jo en indisk/asiatisk udgave af Minimalstat disse stakler kommer fra.... Det meste af Asiens, Afrikas og Mellem- samt Sydamerikas stater ER Minimalstater...

Mon vores egen kultur og fremskridt på den sociale felt bliver en skønne dag trængt så meget tilbage af borgerlige egoister og deres folkelige medløbere, at også hos os kommer fattigdommen og kampen om overlevelse til at diktere os en ændring af menneskesyn, som det øjensynlig gælder for disse hinduer med rødder i fattigdommen og traditionen for alles kamp mod alle. Sikke noget lort!