Fluor bedraget. Af Dorte Krog Jensen

Tante Ana

"At lære er at leve"

Fluor-bedrag

"De fleste af os associerer fluor med sunde tænder og udsigten til nul huller. Ikke desto mindre er historien om, hvordan fluor havnede i din tandpasta et helt særligt, utroligt og grumt eventyr. Eventyret inkluderer nogen af de mest omtalte hændelser i verden – eksplosionen af atombomben i Hiroshima for eksempel. Og historiens krogede veje fører os omkring en række hensynsløse hændelser, der blot har øget industriens magt.

Fluor er den inderste kerne i opbygningen af en række af de største formuer i verden. Men fluor er også et enormt potent kemikalie, som bliver brugt til at berige uranium med, til at fremstille nervegassen Sarin med, og til at vriste smeltet stål og aluminium ud af jordens årer med. Det samme kemikalie er det, som vi tidligt hver morgen, og sent hver aften putter i munden på os selv og vores børn."
Dorte Krog Jensens boganmeldelse "Fluor bedraget" (til download nederst i dette indlæg) gennemgår Christopher Bryson` bog "The fluoride deception", der kan købes bl.a. på Amazon.co.uk med levering direkte til Danmark.

Vandværksvandet fluoriseres endnu ikke i Danmark, selv om det af og til bliver nævnt i den offentlige debat. Skulle forslaget dog rykke nærmere og faren for fluorisering af vandværksvandet viser sig være overhængende - bliver enhver meget bedre rustet til samfundsdebatten af Barry Groves' bog Fluoride: Drinking Ourselves to Death?.​
 

Attachments

  • Fluor-bedraget-boganmeldelse-2.doc
    49 KB · Views: 336
Last edited:
Dorte Krog Jensens boganmeldelse "Fluor bedraget" gennemgår Christopher Bryson's bog "The fluoride deception", der kan købes bl.a. på Amazon.co.uk med levering direkte til Danmark.


Christopher Bryson, journalist og forfatter til bogen The Fluoride Deception (Fluor bedraget) gennemgår i tre videoer, en af de store fortællinger om den industrielle tidsalder; hvordan den mest skadelige og miljøforurenende stof i den kolde krig, blev tilføjet til drikkevand i mange lande, og tandpasta i hele verden:

Fluoride Deception Del 1/3 9:37
Fluoride Deception Del 2/3 9:31
Fluoride Deception Del 3/3 9:31​
 
Dorte Krog Jensens boganmeldelse "Fluor bedraget" gennemgår Christopher Bryson's bog "The fluoride deception", der kan købes bl.a. på Amazon.co.uk med levering direkte til Danmark.


Christopher Bryson er britisk journalist, født d. 4. april 1960 i Dundee, Storbritannien.

Man kommer ikke sovende til udgivelsen af en bog som Fluoride Deception og alene valget af emne "garanterer" forfatteren store personlige og økonomiske omkostninger, så jeg vil gerne opfordre til, at interesserede i emnet køber denne bog på Amazon.co.uk direkte til Danmark med posten for £15.34 plus porto.

Når det er sagt, så husker jeg kun alt for godt, hvordan det var, at skulle strække pengene til at række en måned ad gangen, så til alle dem, der ikke har råd til at købe bogen, stiller forfatteren Christopher Bryson den gratis til rådighed.


The Fluoride Deception
By Christopher Bryson

Foreword by Dr. Theodora Emily Colborn (1927-2014)
Founder and President Emeritus of The Endocrine Disruption Exchange (TEDX)

fluoride-deception-1.png


Paperback: 400 pages
Publisher: Seven Stories Press,U.S.; New Ed edition (4 April 2006)
Language: English
ISBN-10: 1583227008
ISBN-13: 978-1583227008

8 5-stjernede læser-anmeldelser på Amazon.co.uk (Storbritannien)
93 5-stjernede læser-anmeldelser på Amazon.com (USA)

Læs mere om bogen
Download bogen (PDF-fil 3,14 MB)
 
Back
Top